Hvad er MindHub?

MindHub er den første innovative kodningsklub for børn og teenagere i alderen 6 til 18 år.

Vores kurser hjælper børn med at udvikle deres egen logiske og analytiske tanker ved at studere grundlæggende i programmering. Vi mener, at digitale færdigheder er den vigtigste forudsætning for succes i fremtidens erhverv. Vores mission er at tragte børns interesse for teknologi i en retning, der kan hjælpe dem med at mestre grundlæggende digitale færdigheder og kompetencer sammen med logisk og analytisk tænkning, der er nødvendig for at få succes inden for ethvert felt. Vi arbejder på en original læseplan, helt projektorienteret, som giver børn mulighed for at begynde deres studier hos os i en alder af 6 år og afslutte dem med at lære et programmeringssprog i en alder af 10 år. Metoder og værktøjer, som vi arbejder med, er ekstremt innovative og udviklet specifikt til at undervise børn i programmering, hvilket også er i overensstemmelse med børnenes alder og præsenteres på en interessant måde i programmet. Med en masse lidenskab og innovation skaber vi et miljø, hvor børn skiller sig ud!

Poly Yankova Grundlægger / Mentor

Kvaliteter og færdigheder

Vores mentorer er fagfolk - undervisere, matematikere og det-specialister, der med succes holder opmærksomhed hos børn i undervisningen og provokerer for deres kreativitet og et ønske om at nå målene.

 • Individuel tilgang

  Vi anvender individuel tilgang til enhver studerende, vi tilskynder deres kreativitet og udvikler komplekse evner til at lykkes.

 • Opbevaring af opmærksomhed

  Vi formår at engagere dit barns opmærksomhed i hele klassetiden.

 • Feedback

  To-komponent feedback - et projekt oprettet af børn og feedback fra mentorer i deres indsendelseskriterier.

 • Et barns ven

  Hver mentor i vores team behandler dit barn som en ven.

 • Gruppefordeling

  Vi skaber et venligt socialt miljø for børn, der arbejder i små grupper i tæt alder.

 • Højteknologisk

  Metoder og værktøjer, som vi arbejder med, er innovative og udviklet specifikt til undervisning i programmering af børn.

Vores hold

Det, der betyder noget for os, er at udvikle børns færdigheder og intellekt samt retfærdiggøre deres forældres tillid.

Ingen mentorer tilføjet.

Rådgivere

Vi trækker erfaring og viden på mennesker fra forskellige videnområder, som hjælper os med at finde den rigtige retning.

Yasen Yankov Rådgiver / СТО

Vil du gerne blive en del af vores team?

Hvis du betragter dig selv som en energisk person med meget drivkraft og ønske om innovation, er du den perfekte kandidat til vores team! Skriv til os!